pep2040

Symposium 2023

Revolutionaire technieken & toepassingen in de wereld van Energie

Donderdag 11 mei | Deltahotel - Vlaardingen

Delta hotel Vlaardingen

Het hotel ligt vlakbij het station Vlaardingen Centrum (slechts 0,5 km in vogelvlucht)., en heeft ook parkeerplaatsen direct naast het hotel. 

He symposium is gratis en dat is mogelijk, door de financiële ondersteuning van onze sponsors die de energietransitie en het belang daarvan, onderkennen en graag een bijdrage leveren, aan het versoepelen daarvan.

Aanmelden kan hier door gevraagde gegevens in te voeren.

Pep2040

PEP2040 is het ‘Platform voor Power en Energy in 2040’.

Een platform met als doel, symposia en workshops te organiseren waarbij de energietransitie die we de komende decennia met elkaar gaan maken, centraal staat.

Dat wordt een hele klus en daarom is het belangrijk, elkaar te informeren waar wij als industrie, netbeheerders, leveranciers, ontwikkelaars, beleidsmakers en andere partijen, allemaal mee bezig zijn om vervolgens, met elkaar rekening te kunnen houden en van elkaar te kunnen leren. Dit om daarmee, de energietransitie beter en sneller te realiseren.

Het jaar 2040 is symbolisch en staat voor het versnellen van de energietransitie want wij denken dat die eerder gerealiseerd moet zijn dan het veel genoemde jaartal van 2050. Het jaartal 2040 is geen doel op zich; de energietransitie is eigenlijk al lang begonnen maar met elkaar, bepalen wij wanneer we er zijn.

Nieuwsflits

Opzet nieuwsflits

Nieuwsflits titel Bron link naar bron Korte samenvatting Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit...

Lees verder